Silvia Nikamp-Boksebeld

De top 12 van GemeenteBelangen. Wie zijn ze? Wat doen ze? Ze stellen zich graag aan u voor. Nummer 7 op de lijst is:

Silvia Nikamp-Boksebeld – Mariënheem

Mijn naam is Silvia Nikamp-Boksebeld en ik ben 50 jaren jong. Waarschijnlijk ben ik het
meest bekend van kinderopvang ’t Schoapie, het bedrijf dat ik samen met mijn man Martin
bestier. Al langere tijd voel ik me betrokken bij onze mooie kern Mariënheem en ik heb dan ook diverse  vrijwilligersfuncties bekleed. Na 4 jaar als Mariënheems raadslid te mogen functioneren wil ik me graag de komende periode weer voor ons mooie dorpje inzetten. Ik vind het belangrijk dat we komen tot een goede afstemming tussen burgers en ambtenaren. Ik neem mij voor goed te luisteren naar wat er speelt in Mariënheem en ik wil dit in het gemeentehuis van Raalte onder de aandacht brengen. De belangen van ons dorp en z’n omgeving, daar wil ik me weer voor de volle honderd procent inzetten!

Door mijn frisse, nuchtere blik te combineren met mijn gedrevenheid verwacht ik veel voor onze kern en onze gemeente te kunnen betekenen. Ik heb er zin in en hoop op het vertrouwen van u als dorpsgenoot. Corona heeft de tijd even stil laten staan. Dat had veel gevolgen voor onze samenleving. Geen samenkomsten, veel alleen zijn, thuiswerken, je eigen kinderen les geven. Deze tijd heeft veel impact gehad voor een ieder. Laten we de komende 4 jaar weer kijken naar een mooi opbloeiend Mariënheem.

Ik ga voor saamhorigheid voor alle inwoners in de gemeente Raalte

Wanneer u wilt weten wie de andere 30 kandidaten zijn op de lijst van GemeenteBelangen, kijk dan even op deze website bij het tabblad: Verkiezingen 2022

Interessant? Deel het direct met uw netwerk