Start kaveluitgifte De Veldegge fase 2 te Heeten

Gemeente start met verkoop 17 kavels De Veldegge in Heete

De gemeente Raalte start eind september met de uitgifte van 17 vrije kavels in de 2e fase van  nieuwbouwplan De Veldegge in Heeten. Het gaat om zeven kavels bestemd voor een vrijstaande woning, zes kavels voor een twee-onder-één-kapwoning en vier kavels voor een rijwoning. De kavels worden uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap. Kopers mogen, samen met de medebouwers, zelf een architect en aannemer kiezen.

Wethouder Wout Wagenmans: “In Heeten is er vraag naar een gevarieerd kavelaanbod. Met deze uitgifte geven we diverse doelgroepen de mogelijkheid om zelf een eigen woning te bouwen in een duurzame woonwijk.” Vorige week is gestart met het bouwrijp maken van de 2e fase van plan De Veldegge. Eind dit jaar zullen de kavels bouwrijp zijn, waarna gestart kan worden met de bouw van de woningen.

Inschrijven

De uitgifte van de kavels gaat via inschrijving. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 26 september 2018 inschrijven via het inschrijfformulier op www.raalte.nl. Inschrijven kan tot en met 10 oktober 2018.

Informatieavond

Op donderdag 4 oktober 2018 organiseert de gemeente Raalte een informatieavond voor deze uitgifte. Geïnteresseerden zijn welkom om 19.30 uur in Kulturhus Trefpunt in Heeten.

Tijdens deze informatieavond is er extra aandacht voor duurzaam bouwen. Er zijn diverse adviseurs aanwezig die belangstellenden graag informeren over aardgasloos en energiezuinig bouwen.

Informatie

Meer informatie over de kavels is te vinden op www.raalte.nl/bouwkavels.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk