Start kaveluitgifte deelplan de Singel, Franciscushof Raalte

Gemeente start met verkoop 22 kavels in deelplan de Singel

 De gemeente Raalte gaat eind augustus starten met de uitgifte van 22 vrije kavels in het deelplan de Singel in het plan Franciscushof in Raalte. De gemeente wil graag inspelen op de vraag naar kleinere kavels en biedt deze kavels dan ook in verschillende groottes aan. Het gaat om 16 kavels bestemd voor vrijstaande woningen en 6 kavels voor halfvrijstaande woningen. De kavels worden uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat kopers zelf hun architect en aannemer mogen kiezen.

Breed aanbod

In deelplan de Singel zijn vier woningen gerealiseerd. Vanuit de markt is er vraag naar kleinere en vooral minder diepe kavels. Daarom heeft het college van B&W besloten de verkaveling aan te passen.

Wethouder Wout Wagenmans: “Aan de voorzijde van de kavels aan de Schubertstraat wordt tien meter kavel vervangen door een groenstrook. Dit komt de ruimtelijke kwaliteit van het plan ten goede. Daarnaast zijn aan de Beethovenlaan 6 kavels voor halfvrijstaande woningen opgenomen. Deze woningen krijgen de uitstraling van één royale vrijstaande woning. Dit geeft stedenbouwkundig extra kwaliteit aan het plan.”

Inschrijven

De uitgifte van de kavels gaat via inschrijving. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 31 augustus 2016 inschrijven via het inschrijfformulier op www.franciscushof.nl. Inschrijven kan tot 15 september 2016.

Informatieavond

Op woensdag 31 augustus 2016 organiseert de gemeente Raalte een informatieavond voor deze uitgifte. Geïnteresseerden zijn dan welkom om 19.30 uur in het Hoftheater in Raalte.

Info

Meer informatie over de kavels is te vinden op www.franciscushof.nl

 

Interessant? Deel het direct met uw netwerk