Start kaveluitgifte Raalte, Luttenberg en Mariënheem

Kaveluitgifte in Raalte, Luttenberg en Mariënheem

Een unieke kans voor mensen die een huis willen bouwen. De gemeente Raalte start met de uitgifte van vrije kavels in de nieuwbouwplannen Salland II in Raalte, Borgwijk in Luttenberg en De Wörmink in Mariënheem.

In Raalte gaat het om tien kavels voor twee-onder-één-kap woningen aan de Gerner in Salland II. In Luttenberg worden de laatste zes kavels in plan Borgwijk uitgegeven. Twee kavels voor twee-onder-één-kapwoningen en vier kavels voor vrijstaande woningen, gelegen aan de Sigmeyer en Lemelerweg. In mei start de verkoop van kavels in fase 3 van plan De Wörmink in Mariënheem. Hier is ruimte voor maximaal 20 woningen in verschillende types: vrijstaand, twee-onder-één-kap en ook rijwoningen.

Particulier opdrachtgeverschap

Alle kavels worden uitgegeven in (collectief) particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat kopers (eventueel samen met hun medebouwers) zelf hun architect en aannemer mogen kiezen. Wethouder Wout Wagenmans: “Gelukkig kunnen we met deze uitgiftes weer veel mensen blij maken die zelf een huis willen bouwen. Dat is toch een unieke kans”.

 

Inschrijven

De uitgifte van de kavels gaat via loting. Geïnteresseerden voor de kavels in Salland II en Borgwijk kunnen zich vanaf 24 april 2017 inschrijven via het inschrijfformulier op www.raalte.nl. De inschrijving voor de kavels in Mariënheem start op 10 mei 2017.

 

Informatie

Meer informatie over de kavels en data is te vinden op www.raalte.nl/bouwkavels.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk