Start kaveluitgifte Salland II fase 2 te Raalte

Gemeente start met verkoop 21 kavels Salland II

De gemeente Raalte start in november met de uitgifte van 21 vrije kavels in de 2e fase van  nieuwbouwplan Salland II in Raalte. Het gaat om 20 kavels bestemd voor twee-onder-één-kap woningen en één kavel voor een vrijstaande woning. De kavels worden uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent, dat kopers zelf hun architect en aannemer mogen kiezen.

knipsel

De kavels variëren van 290 tot 486 m2. Wethouder Wout Wagenmans: “Er is veel vraag naar kavels voor twee-onder-één kap woningen. Met deze uitgifte spelen we in op deze vraag. Daarnaast hebben kopers hier veel vrijheid bij de bouw van de eigen woning”.

Eind dit jaar start de gemeente met het bouwrijpmaken van de kavels en wordt de nieuwe straat, de Dieze aangelegd. Vanaf volgend voorjaar kan gestart worden met de bouw van de woningen.

Inschrijven

De uitgifte van de kavels gaat via inschrijving. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 7 november 2016 inschrijven via het inschrijfformulier op www.raalte.nl. Inschrijven kan tot 22 november 2016.

Informatieavond

Op maandag 7 november 2016 organiseert de gemeente Raalte een informatieavond voor deze uitgifte. Geïnteresseerden zijn welkom om 19.30 uur in het gemeentehuis van Raalte, Zwolsestraat 16 in Raalte. Naast medewerkers van de gemeente zijn op deze avond diverse bouwbedrijven, architecten en adviseurs aanwezig, die belangstellenden graag informeren over de bouwmogelijkheden.

Informatie

Meer informatie over de kavels is te vinden op www.raalte.nl/bouwkavels.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk