Start uitgifte 12 kavels Salland II

Informatieavond donderdag 20 november gemeentehuis Raalte

 

De gemeente Raalte start binnenkort met de uitgifte van 12 bouwkavels in plan Salland II in Raalte. Belangstellenden zijn van harte welkom op de informatieavond op donderdag 20 november van 19.30 tot 21.00 uur in het gemeentehuis te Raalte (ingang raadszaal Zwolsestraat).

Plan Salland II

In 2011 is de gemeente begonnen met de kaveluitgifte in Salland II. De meeste kavels in de eerste fase zijn verkocht. Nu geeft de gemeente 12 vrije kavels uit, bestemd voor 2 vrijstaande en

10 twee-onder-één-kapwoningen. Deze kavels worden in particulier opdrachtgeverschap uitgegeven. Dit betekent dat zelf de architect en de aannemer gekozen mag worden. Daarnaast is het ook mogelijk om met toekomstige buren een collectief te vormen en te bouwen onder Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Deze mogelijkheid wordt op de informatieavond toegelicht.

Meer informatie
Op de website www.raalte.nl\bouwkavels staat meer informatie over plan Salland II en de uitgifteprocedure. Bij interesse kan vanaf 11 november het inschrijfformulier via de website ingevuld worden. Inschrijven kan tot 1 december 2014.

 

Interessant? Deel het direct met uw netwerk