Start verkoop 17 kavels Franciscushof de Singel fase 2

De gemeente Raalte start in november met de uitgifte van 17 vrije kavels in de tweede fase van De Singel in het plan Franciscushof in Raalte. Het gaat om dertien kavels bestemd voor vrijstaande woningen en vier kavels voor halfvrijstaande woningen. De kavels worden uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat kopers zelf hun architect en aannemer mogen kiezen.

Wethouder Wout Wagenmans: “Het plan Franciscushof is een fantastische plek om te wonen. Het is er groen, ruim en wat nog het allermooist is: het is een wijk voor jong en oud”. Inmiddels is gestart met het bouwrijp maken van de tweede fase van plan de Singel. Dit wordt begin 2019 afgerond. Vervolgens kan de bouw van de woningen van start gaan.

Inschrijven
De uitgifte van de kavels gaat via inschrijving. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 13 november 2018 inschrijven via het inschrijfformulier op www.franciscushof.nl. Inschrijven kan tot en met 5 december 2018.

Informatieavond

Op dinsdag 13 november 2018 organiseert de gemeente Raalte een informatieavond voor de uitgifte van de kavels in de tweede fase van De Singel. Hier wordt het plan uitgebreid toegelicht en is ruimte voor het stellen van vragen. De bijeenkomst start om 19.30 uur in het Hoftheater in Raalte. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen.

Uitgifteavond

Op 12 december 2018 om 19.30 uur vindt in het Hoftheater te Raalte de kaveluitgifte plaats. Aan de hand van een loting wordt bepaald wie er daadwerkelijk in de tweede fase van De Singel mag bouwen. Degene die het eerste wordt ingeloot, heeft ook de eerste keuze voor een kavel.

Informatie

Meer informatie over de tweede fase van De Singel in het plan Franciscushof is te vinden op  www.franciscushof.nl

Interessant? Deel het direct met uw netwerk