Start verkoop 8 nieuwe kavels De Veldegge in Heeten

De gemeente Raalte start vanaf 20 mei met de verkoop van 8 nieuwe bouwkavels in het plan De Veldegge in Heeten. Het gaat om kavels voor vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen. De kavels worden uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent, dat kopers zelf hun architect en aannemer mogen kiezen. Naast de nieuwe kavels, zijn ook nog enkele kavels beschikbaar uit de vorige fase. Wethouder Wagenmans: “Deze nieuwe kavels bieden een mooie kans om zelf te bouwen op een prachtige locatie in het hart van Salland. Hier kunnen mensen wonen in een mooie, landschappelijke, omgeving met allerlei voorzieningen op korte afstand.”

Veldegge Heeten

Inschrijven

De uitgifte van de nieuwe kavels gaat via inschrijving. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 20 mei inschrijven via het inschrijfformulier op    http://www.raalte.nl/bouwkavels

Inschrijven kan tot 3 juni 2015.

Verkoopevent

Op zaterdag 30 mei organiseert de gemeente Raalte een verkoopevent voor dit nieuwbouwplan. Geïnteresseerden zijn dan welkom om een kijkje te nemen in De Veldegge. Tussen 11.00 en 14.00 uur krijgen belangstellenden op diverse manieren informatie over het plan. Zo staat er een tent waarin ze inspiratie op kunnen doen en vragen kunnen stellen. Naast de gemeente staan hier diverse bouwbedrijven, architecten en adviseurs, die de belangstellenden graag informeren over de bouwmogelijkheden. Ook kunnen bezoekers zich laten rondleiden door het plangebied. Voor de kinderen staat een springkussen klaar.

Info

Meer informatie over de kavels is te vinden op   http://www.raalte.nl/bouwkavels

Interessant? Deel het direct met uw netwerk