Stemmen Goudhaentje

Stem vanaf nu op jouw Goudhaentje!

De stembussen zijn weer geopend! Vanaf donderdag 16 december kan er gestemd worden op één van de drie finalisten voor het Goudhaentje 2021. Wie wordt de opvolger van Fonds voor Ons, winnaar van het Goudhaentje 2020? 

Drie finalisten voor het jaarlijkse Goudhaentje

De finalisten voor het jaarlijks terugkerende Goudhaentje zijn bekend. Dit jaar strijden Zwembad ‘t Siel, de Compostbrigade en Dorpswandeling 0572 om de eer. Zij zijn gekozen door de jury die dit jaar bestaat uit Peter Moorman en Sabine Tielenius onder leiding van voorzitter burgemeester Martijn Dadema.

De winnaar van het Goudhaentje gaat naar huis met een cheque van €1000,- en een trofee ontworpen door een Marije Gies van Magies Glas. De initiatieven die op de tweede en derde plaats eindigen gaan naar huis met respectievelijk €500,- en €250,-. Het geld vormt een positieve impuls voor de ontwikkeling van de initiatieven.

Stemmen

De drie genomineerden voldoen aan de voorwaarden voor nominatie: ze zorgen ervoor dat onze gemeente een nog betere plek wordt om te wonen en ze zijn onderscheidend en inspirerend. Tot en met woensdag 29 december kunt u online uw stem uitbrengen. Dat kan op www.raalte.nl/wie-wordt-het-goudhaentje-van-2021. De genomineerden stellen zich op deze pagina ook voor in een korte video. De stem van het publiek weegt even zwaar als het oordeel van de jury. Bij een gelijke eindstand telt de stem van het publiek zwaarder.

De winnaar wordt in januari 2022 bekend gemaakt.

Meer informatie

Ga voor de video’s en het stemformulier naar: www.raalte.nl/wie-wordt-het-goudhaentje-van-2021

Interessant? Deel het direct met uw netwerk