Stil protest in Raalte

De schok en verontwaardiging over de terroristische aanslag die gisteren in Parijs plaatsvond is ook in ons land groot. We voelen een grote betrokkenheid bij de slachtoffers, de Parijzenaren, de pers en de politie.

Burgemeester Anne Hidalgo van Parijs heeft aangekondigd dat er vanavond om 18.00 uur in Parijs een grote demonstratie is.

De gemeente Raalte sluit zich hierbij aan en nodigt de inwoners uit om vanavond een minuut stilte in acht te nemen als stil protest tegen de verschrikkelijke aanslag in Parijs. Dit kan iedereen natuurlijk op zijn of haar eigen manier doen. Dit kan ook gezamenlijk in onze raadzaal. Om 18.00 uur houden wij daar vanavond een minuut stilte. Daarna zal burgemeester Dadema een persoonlijke reactie geven op deze afschuwelijke gebeurtenis. De bijeenkomst sluit om 18.30 uur.

Inwoners kunnen tijdens de bijeenkomst hun steun betuigen en een statement ondertekenen tegen deze aanslag op de vrijheid van meningsuiting. Dit wordt opgestuurd naar burgemeester Anne Hidalgo van Parijs.

Wij nodigen u uit hierbij aanwezig te zijn

Interessant? Deel het direct met uw netwerk