Tunnel in Mariënheem heropend

Tunnel MarienheemWoensdag 11 december 2013 om 17.00 uur is de tunnel in Mariënheem onder grote belangstelling heropend. Vooraf spraken onze Wethouder Wout Wagenmans en de heer Stoffer van Rijkswaterstaat lovende woorden voor de inzet van zoveel Mariënhemers. Met samenwerking tussen de schildersclub Mariënheem, leden van Plaatselijk Belang, leerlingen van de basisschool St. Antonius en hun ouders, is er een prachtige vernieuwde tunnel ontstaan.

Het thema is een schip dat steeds weer in nieuwe havens/landen voor anker gaat. Voor de komende 4 jaar ligt de boot in een haven van Egypte. Door de patrijspoorten van het schip zie je enerzijds het waterleven en anderzijds het land van Egypte. De opzet is dat er over 4 jaar een nieuwe groep leerlingen aan de patrijspoorten werkt, zodat het ook echt een project van de jeugd wordt met als doel dat er aan eigen werk geen vernielingen plaats vinden.

Voor de ingang van de tunnel, aan de Hellendoornseweg, is een heus anker geplaatst, als teken dat het schip voor anker ligt. Het is een lust om nu door de tunnel te lopen en Gemeentebelangen wenst Mariënheem dan ook veel succes met deze vernieuwde onderdoorgang van de N35.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk