Uitgifteavond Franciscushof Raalte

Uitgifteavond deelplan de Singel met loting 22 kavels

De gemeente Raalte is eind augustus gestart met de verkoop van 22 vrije kavels in het deelplan de Singel in het plan Franciscushof in Raalte. Het gaat om 16 kavels bestemd voor vrijstaande woningen en 6 kavels voor twee-onder-één-kap woningen. Op woensdag 21 september vond de loting plaats door wethouder Wout Wagenmans.

Veel belangstelling
Er was veel belangstelling voor de uitgifteavond in het gemeentehuis van Raalte. “De plek is uniek, aan de rand van landelijk gebied, maar met alle voorzieningen binnen handbereik”, aldus een belangstellende. Op alle kavels die bestemd zijn voor half vrijstaande woningen zit inmiddels een optie. Ook voor 6 kavels voor vrijstaande woningen.

Franciscushof
Franciscushof krijgt een groene, landelijke uitstraling en een ruime opzet. Er komen ruim 300 woningen in uiteenlopende typen. Van de vrije kavels in het eerste deelplan de Terpen is inmiddels de helft verkocht en bebouwd. Ook in deelplan Veldhof is Nijhuis bouw volop bezig met de verkoop en bouw van 43 projectwoningen.

Informatie
Meer informatie over de nog beschikbare kavels in deelplan De Terpen en deelplan De Singel is te vinden op www.franciscushof.nl.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk