Uitnodiging inloopbijeenkomst fietsverbindingen knooppunt Raalte

Uitnodiging inloopbijeenkomst fietsverbindingen knooppunt Raalte

Graag nodigen wij u uit voor een inloopbijeenkomst over de nieuwe fietsverbinding(en) knooppunt Raalte.

In april van dit jaar heeft de gemeenteraad ingestemd met de herinrichting van  kruispunt Bos.

Ook heeft de raad een besluit genomen over de globale ligging van een nieuwe fietsverbinding die de huidige fietsoversteek bij kruispunt Bos gaat vervangen. Deze nieuwe verbinding komt tussen de Ceintuurbaan en -op of ten westen van- de rotonde Ridderschapsweg te liggen. Dit besluit is genomen aan de hand van de reacties op de mogelijke fietsverbindingen die eerder dit jaar in het Hoftheater zijn gepresenteerd.

Uitwerking
Op dit moment werken we uit waar de nieuwe verbinding het beste aan kan sluiten op het bestaande wegennet (Ceintuurbaan/omgeving Ridderschapsweg). Ook onderzoeken we op verzoek van de gemeenteraad of er naast deze verbinding nog mogelijkheden zijn voor een extra verbinding voor het fietsverkeer van en naar Heino ter hoogte van het toekomstige knooppunt. Voor deze laatstgenoemde verbinding zijn ook scholieren die van de fietsroute Heino – Raalte gebruik maken bevraagd.

Inloopbijeenkomst
Wij nodigen u van harte uit om samen met ons, vertegenwoordigers van de gemeente Raalte en adviesbureau RoyalHaskoningDHV, mee te denken over nieuwe fietsverbindingen(en). Hiervoor houden wij een inloopbijeenkomst op donderdag 6 juli 2017 in zaal Zwakenberg Schoolstraat 11 te Raalte.

U kunt tussen 17.00 en 19.30 uur vrijblijvend binnenlopen.

Graag ontmoeten wij u daar!

Interessant? Deel het direct met uw netwerk