Van locatiekeuze naar woningen in Heino: dat doen we samen!

In Heino is behoefte aan woningbouw. Samen met het dorp is bepaald waar deze woningen komen: locatie Molenweg. Op deze locatie is er ruimte voor circa 100 woningen voor verschillende doelgroepen en in diverse prijsklassen. De gemeente heeft de grond inmiddels aangekocht. Heino is weer een stap dichterbij nieuwbouw!

Voordat er daadwerkelijk gebouwd kan worden, moet eerst een aantal stappen doorlopen worden. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een stedenbouwkundigplan en het opstellen van een bestemmingsplan. De gemeente schakelt hiervoor een extern bureau in. Het streven is om in het najaar van 2020 het bestemmingsplan gereed te hebben. Op http://raalte.nl/woningbouw-heino  vindt u een globale tijdsplanning.

Wethouder Wout Wagenmans: “Net als bij de zoektocht naar een geschikte woningbouwlocatie betrekken we nu ook alle betrokkenen weer zo goed mogelijk. Samen met het dorp komen we straks eerst tot een schetsontwerp en daarna tot een bestemmingsplan. Hiervoor wordt in het eerste kwartaal van 2020 een eerste informatiebijeenkomst georganiseerd.”

Interesseformulier
Heeft u belangstelling voor een kavel in Heino of wilt u op de hoogte gehouden worden over de ontwikkelingen? Registreer u dan via het interesseformulier op de website van de gemeente Raalte.

Kijk voor meer informatie op http://raalte.nl/woningbouw-heino

Interessant? Deel het direct met uw netwerk