Vooraankondiging gezondheidsverkiezing 2016

Gezocht: idee voor ‘Raalte Gezond’!

Raalte gezond organiseert voor de derde maal de gezondheidsverkiezing. Goede ideeën kunnen meedingen naar de prijs van maximaal  4000 euro om het plan uit te voeren. 

Iedere inwoner van de gemeente Raalte, die een idee heeft voor een activiteit of een programma om mensen in de gemeente Raalte gezonder te maken, mag meedoen. Ook een bestaande activiteit, die uit wil breiden, maar niet de (financiële) mogelijkheden heeft, kan meedingen. Inwoners kunnen hun idee tussen  1 april en 1 juni 2016 insturen, via de website van ‘Raalte Gezond’: www.raalte-gezond.nl  De spelregels voor het indienen van een idee staan hier ook.

Prijsuitreiking 29 juni 2016

Op 29 juni 2016 wordt bekend wie de winnaars zijn. De 1e prijs is een bedrag van maximaal 4000 euro,  de 2e prijs een bedrag van maximaal 1500 euro en de 3e prijs bedraagt maximaal 1000 euro.

Gezondheidsverkiezing

Het gemeentelijk programma ‘Raalte Gezond’ organiseert voor de derde keer de gezondheidsverkiezing.  Eerdere gezondheidsverkiezingen bleken een groot succes. Zo heeft de gezondheidsverkiezing in  2013 mooie activiteiten en programma’s opgeleverd, zoals de Kidsbeweegroute (Magda Mali) en de Spelenkar (Landstede).

Interessant? Deel het direct met uw netwerk