Vuurwerkvegen nieuwjaarsdag

Hou de vuurwerkkaravaan in  je dorp in de gaten

Op nieuwjaarsdag om 12.00 uur pakt heel Nederland de bezem om het afval van het vuurwerk op te vegen. Eind van de dag kan Raalte weer mooi schoon zijn. Het is even voor de hand liggend als eenvoudig. Doe je ook mee? Je kunt je vuurwerkafval ook dit jaar weer gratis inleveren op maandag 2 januari  2017 bij de vuurwerkkaravaan.

Opgeruimd staat netjes. Als we allemaal ons steentje bijdragen, houden we ook in 2017 onze gemeente Mooi Schoon. Op een centrale plek in ieder dorp staat de ‘karavaan’ volgens het onderstaande schema stil om je de gelegenheid te geven het vuurwerkafval gratis in te leveren.

Kern  Locatie Kern  Locatie Aankomst  Vertrek
Raalte  Jumbo Raalte Noord Heino Parkeerplaats oude Boni 9:00 10:00
Luttenberg Elckerlyc Laag Zuthem ‘t Trefpunt 10:15 10:45
Mariënheem Parkeerplaats

‘t Aspel

Lierderholthuis  d’Olde Wettering 11:00 11:30
Nieuw Heeten Bij de Kerk Broekland Bouwhuisplein 13:30 14:00
Heeten Dorpsplein Raalte  Domineeskamp 14:15 15:00


Prijs winnen?

Onder de 17 jaar? Doe dan mee met de verloting en vul bij het inleveren van je vuurwerk het inschrijfformulier in bij de vuurwerkkaravaan. Zo maak je kans op een van de drie prijzen.

Mooi Schoon

Deze campagne wordt georganiseerd vanuit het zwerfvuilprogramma Mooi Schoon dat Raalte samen met 14 andere ROVA-gemeenten voert ter voorkoming en bestrijding van zwerfvuil. Voor meer informatie kijk op mooi-schoon.nl.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk