Waterschapsverkiezingen 18 maart 2015: Sallandse Gemeentebelangen

Ronald Holtmaat (plaats 2) uit Raalte (periode 2010-2014 raadslid fractie Gemeentebelangen Raalte, vanaf 2014 steunfractielid).

Even voorstellen:

Ronald Holtmaat 33 jaar, woon in Raalte en ben opgegroeid in het mooie buurtdorp Mariënheem. In het dagelijks leven ben ik adviseur op het gebied van voedselveiligheid. Naast de kwaliteit van levensmiddelen vind ik de kwaliteit van leven in een prettige en veilige omgeving erg belangrijk! Gezond en veilig water voor al haar gebruikers zijn hierbij essentieel. Bij elke keuze zullen wij dan ook goed moeten kijken naar de plaatselijke uitwerking ervan.Wat goed is voor het ene gebied mag niet leiden tot (over)last in het andere gebied. Lokaal maatwerk is nodig en ik wil met inwoners uit het gebied tot oplossingen komen, omdat zij beschikken over onmisbare ervaringen.

R_Holtmaat_web1

Innovaties op het gebied van waterzuiveringsinstallatie‘s (RWZI) juich ik van harte toe evenals de samenwerking met het onderwijs zoals Hogescholen en Technische Universiteiten. Dit met als doel meer onderzoek te verrichten naar nieuwe technieken om afvalwater zo goed mogelijk te zuiveren voor volgende generaties. Zoals het ontwikkelen van innovatieve projecten voor het verwijderen van medicijnresten uit urine. Of het plaatsen van kleinschalige waterzuiveringen in de wijk waardoor de restwarmte en gassen gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld stadverwarming.

Sallandsegemeentebelangen

Facebook

Mailadres: r.holtmaat@sallandsegemeentebelangen.nl

 

 

 

Interessant? Deel het direct met uw netwerk