Wethouder maakt ambassadeurs bekend

Dames 1 HV Kwiek ambassadeurs 40 dagen zonder alcohol!

Durf jij het ook aan?

Aanstaande zaterdag 22 augustus is wethouder Gosse Hiemstra aanwezig bij de presentatiewedstrijd van dames 1 HV Kwiek. Daar zal hij bekend maken dat de eredivisiedames van HV Kwiek ambassadeurs zijn van de campagne 40 dagen zonder alcohol. Daarnaast roept hij alle toeschouwers op om ook mee te doen met deze ludieke actie.

40 dg

40 dagen zonder alcohol

Inwoners van de gemeente Raalte worden uitgedaagd om vanaf maandag 7 september 40 dagen geen alcohol te drinken. “Met deze campagne willen we mensen bewust maken van de effecten van alcoholgebruik, door er eens bij stil te staan en er samen over te praten”, zegt wethouder Hiemstra.  Wat doet alcohol met je? Voel je je fitter of juist niet? Ervaar het zelf! Aanmelden kan via www.40dagenzonderalcohol.nl. De campagne wordt georganiseerd door Raalte Gezond. Meer informatie over dit gemeentelijke programma is te vinden op www.raalte-gezond.nl.

Opening seizoen

Zaterdag speelt dames 1 tegen de Deense eerste divisionist Horstens HK. De wedstrijd begint om 19.30 uur in sportcentrum Tijenraan aan de Zwolsestraat 68a in Raalte.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk