Wijziging data informatiemarkten ‘kernen op eigen kr8’

Gemeente Raalte organiseert nog drie informatiemarkten in Heeten, Raalte en Heino

De gemeente vindt het belangrijk om haar inwoners goed te informeren over de veranderingen in de zorg. Daarom organiseert zij informatiemarkten in de kernen. Na de evaluatie van de eerste twee avonden is gezien de belangstelling en de belasting voor de deelnemende organisaties besloten om voor het vervolg de informatiemarkten voor meerdere kernen samen te voegen. Daarnaast is ook het tijdstip aangepast.

Waar, wanneer en hoe laat

Alle informatiemarkten zijn van 18.30 tot 21.00 uur

Donderdag 1 oktober in Heeten

Voor inwoners uit Heeten en Nieuw-Heeten

Trefpunt, Dorpsstraat 16

Donderdag 15 oktober in Raalte

Voor inwoners uit Raalte, Mariënheem en Broekland

Zaal Zwakenberg, Schoolstraat 11

Woensdag 28 oktober in Heino

Voor inwoners uit Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem

Oortwijn, Canadastraat 9

Op eigen kracht

De gemeente is sinds begin dit jaar verantwoordelijk voor veel nieuwe taken op het gebied van zorg, langer zelfstandig thuiswonen, jeugdzorg en werk en inkomen. Tegenwoordig wordt er steeds meer een beroep gedaan op de verantwoordelijkheid voor onszelf en voor anderen om ons heen. “We vinden het erg belangrijk om onze inwoners hier zo goed mogelijk over te informeren en daarom gaan we actief de kernen in”, aldus wethouders Hiemstra en Van Loevezijn. De bijeenkomsten staan in het teken van informatie en advies. Een flink aantal organisaties is aanwezig om informatie en advies te geven. Inwoners krijgen ruim de gelegenheid om vragen te stellen.

Voor wie

Alle inwoners van de gemeente Raalte die 45 jaar en ouder zijn en ouders/verzorgers van een kind in de leeftijd 0 t/m 18 jaar ontvangen een persoonlijke uitnodiging per post. Maar, alle inwoners van de gemeente Raalte die interesse hebben in één van de onderwerpen zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk