Zaterdag 30 mei verkoopevent De Veldegge in Heeten

Op zaterdag 30 mei organiseert de gemeente Raalte een verkoopevent voor dit nieuwbouwplan. Geïnteresseerden zijn dan welkom om een kijkje te nemen in De Veldegge. Tussen 11.00 en 14.00 uur krijgen belangstellenden op diverse manieren informatie over het plan. Zo staat er een tent waarin ze inspiratie op kunnen doen en vragen kunnen stellen. Naast de gemeente staan hier diverse bouwbedrijven, architecten en adviseurs, die de belangstellenden graag informeren over de bouwmogelijkheden. Ook kunnen bezoekers zich laten rondleiden door het plangebied. Voor de kinderen staat een springkussen klaar.

Veldegge

Uitgifte nieuwe kavels

De gemeente brengt in plan De Veldegge acht nieuwe kavels op de markt. Het gaat om kavels voor vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen. De kavels worden uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent, dat kopers zelf hun architect en aannemer mogen kiezen. Naast de nieuwe kavels, zijn ook nog enkele kavels beschikbaar uit de vorige fase.

Inschrijven en meer informatie

De uitgifte van de nieuwe kavels gaat via inschrijving. Geïnteresseerden kunnen zich nu inschrijven via het inschrijfformulier op www.raalte.nl/bouwkavels. Hier is ook meer informatie over het project te vinden. Inschrijven kan tot 3 juni 2015.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk